fredag 24 augusti 2012

Dränerad

Av ett par olika anledningar känner jag mig liksom urlakad för tillfället. Sonen har feber, så jag har varit hemma med honom idag. Det har faktiskt varit lite skönt att inte behöva gå till jobbet, även om det förstås var trist att det var på grund av att gossen var sjuk.

tisdag 21 augusti 2012

Spännande maskiner

Såg en lyftkran på lunchen. Tänkte att den skulle sonen gilla, och längtade hem.

Sol över sundet

Lätta moln hos mig, men solglitter över Helsingör denna morgon. Tyvärr lyckades jag inte fånga just det på bild.

söndag 19 augusti 2012

Dagen efter

Så är Prinsens minne avklarat, och jag är mycket nöjd. På 26 minuter och 5 sekunder sprang jag 4,2 kilometer. Inte världsrekordtid, men bra för att vara jag.

Lite stel i fötterna idag. Men annars känns det bra.

fredag 17 augusti 2012

På det (?) smäller det

Imorgon gäller det. Syrran och jag springer Prinsens minne. Hon en mil, jag "bara" 4,2 kilometer. Är verkligen inte i toppform, så jag har inga förhoppningar om nån fantastisk tid. Men ser ändå fram emot det. Banan går i vacker miljö, det är kul att springa lopp och det ska bli roligt att träffa familjen.

Denna morgon var helt fantastisk vacker när jag hojade till bussen på vägen mellan hästhagar. En lätt dimslöja svepte över marken och solen var på väg upp. Lite magiskt nästan.

torsdag 16 augusti 2012

Skämmes

tittar på hästarna by sara_wickstrom
tittar på hästarna, a photo by sara_wickstrom on Flickr.
Jag är en dålig bloggare. Jag vet.

Jobbet har börjat igen. Kan jag skylla på att all energi går åt till det? Egentligen inte.

I söndags var sonen och jag och tittade på hästar. Försöker lägga den lediga tiden på sånt, och inte på att blogga.

fredag 10 augusti 2012

Helg

Första arbetsveckan till ända. Det är väldigt skönt. Jag behöver ta igen mig lite. Är typ tröttare än tröttast. Men ska gå tidigt idag för att hämta gossen på dagis. Det är trevligt.

onsdag 8 augusti 2012

Retreat

Sista helgen i september åker syrran och jag till Varberg för att gå på spa. Känns så trevligt att ha att se fram emot just nu.

Zzzzzzz

Ju längre den här veckan lider, desto tröttare blir jag. Just nu känns det oklart ifall jag kommer klara att hålla mig vaken hela dan.

En kollega nämnde igår att hon skulle ha med sig fikabröd igår. Håller tummarna för att så är fallet. Lite kaffe och socker kanske kan hålla igång tankeverksamheten.

Och inte blev det nån löpning igår heller, som jag hade tänkt. Känner mig förkylningsfri och tänkte därför ge mig ut på en lugn och långsam liten runda för att få igång kroppen igen. Men efter ett besök hos frisören kom jag hem mycket senare än jag hade tänkt mig. Då var det direkt dags för nattning, men den lille gossen hade ingen lust att sova så klockan blev mycket innan jag fick kvällsmat i magen. Och så har man ju alltid lite plockande att göra inför morgondagen på kvällarna.

Ikväll ska jag i alla fall försöka komma ut. Ska hämta sonen från dagis, och så ställer jag min cykel där. Så då har jag en anledning att i alla fall komma ut för att hämta hem den.

Besöket hos frisören blev förresten riktigt lyckat. Det är ju alltid skönt att få ansat så att man känner att man har en frisyr igen. Men hon plattångar också alltid håret så att det blir så himla blankt och fint. Nu funderar jag på att köpa en plattång. Men vet egentligen inte när jag ska ha tid och ork att stå och fixa med den hemma.

tisdag 7 augusti 2012

Tekopp

Har ny kopp att dricka morgonte och eftermiddagskaffe i på jobbet. Inhandlat hos Søstrene Grene i Köpenhamn. En sån där butik man kan gå länge i och bara kika och känna på alla prylar de har.

måndag 6 augusti 2012

Hyfsat ändå

Tycker nog att första dan tillbaka ändå går över förväntan bra. Även om det är lite segt, och ska bli väldans skönt att åka hem.

Köpte några extra lyxiga tepåsar på lunchen. Att ha på jobbet när det känns lite höstigt.

På plats

Så är man då på plats vid skrivbordet igen. Har den där känslan av att det är ovant och man är lite ringrostig, men ändå är allt som vanligt på nåt sätt.

Försöker pigga upp mig med en kopp chaite. Funkar så där. Kommer bli skönt när det är dags att hämta sonen i eftermiddag.

söndag 5 augusti 2012

Vardag igen

Imorgon börjar vardan igen. Nu är det jobb som gäller ett tag framöver. Är inte så vidare värst sugen på det. Skulle mycket hellre fortsätta hänga med sonen i gröngräset.